Veelgestelde vragen

Tekeningen worden verzonden in een speciale koker. Hierdoor kan de verzending veilig en snel aan huis geleverd worden. De tekeningen worden verzonden post door DHL of Post.nl

Het is zeker mogelijk om meer personen op het portret te tekenen, dan zal de prijs variëren afhankelijk van het formaat. Kijk hiervoor even bij de prijslijst. Bij een A4 adviseer in maximaal 2 personen anders wordt het te klein om goed te kunnen tekenen.

Een portret van verschillende foto’s is mogelijk na het sturen van een paar foto’s, ik kies de beste afbeeldingen en teken de personen op één papierformaat, bijvoorbeeld 3 of 4 mensen op A3-formaat.

Ja dat is mogelijk. Op verzoek van de opdrachtgever kan ik het portret inlijsten. De prijzen van de lijsten zijn afhankelijk van het formaat van het portret. Geef dit aan bij je aanvraag en ik neem nog even contact met je op voor de prijzen.

Ja dat is mogelijk. Ik stuur mijn portretten naar verschillende landen via koeriersbedrijven. De prijs verschilt per land. Informeer even via mijn contactgegevens voor de juiste verzendkosten.