Skip to content

Portrettekening laten maken

Portrettekening laten maken? 

“Ik vind het prachtig om tijdens het tekenen van een portrettekening te zien hoe het portret tot leven komt”.

Zou je ook graag een unieke portrettekening willen laten maken van je ouders, kinderen, partner, familie of van je huisdier?

Wil je graag een origineel cadeau geven? Ben je op zoek naar een iemand die voor jou een portret tekening kan maken?

Ik denk dat ik je dan heel erg goed zou kunnen helpen. Ik heb al heel veel mensen heel erg tevreden gemaakt met m´n portret tekeningen.

Dan zou ik heel graag voor je aan de slag willen gaan. Het geven van een portrettekening als unieke herinnering of als een cadeau is geweldig. Je hebt vast wel die ene fantastische foto waarvan je graag een portrettekening wilt laten maken. Ik heb heel veel ervaring met het maken van portrettekeningen. na het sturen van de foto en het bespreken van het formaat en de prijs komen we tot een afspraak. Vervolgens ga ik aan de slag om de portrettekening te maken. Afhankelijk van de drukte en de gewenste opleverdatum kan ik normaal gesproken binnen enkele weken de tekening afronden en naar je opsturen.

Voor het laten maken van een portret tekening kun je direct contact met me opnemen en de mogelijkheden bespreken.

 

Stap 1. Het begint met een mooie foto. Heb je een speciale foto met een gezicht of meerdere gezichten?

Ik teken ook vaak 2 personen samen op een A3, dan heb je een mooie grootte.

Stap 2. Stuur de foto naar mij door, dan kijken we even naar het exacte ontwerp van de tekening.

Ik stuur je dan een nieuw ontwerp.

Stap 3. We overleggen over het formaat, de oplevering (wanneer moet het klaar zijn) en de kosten.

Voor vragen kan je mij ook direct mailen via dit e-mailadres: portretsylwia@gmail.com

Wil je meteen een aanvraag doen?
Gebruik dan 
het contactformulier.

 

 

portret tekening laten maken