Skip to content

Portrettekening aanvragen/ bestellen

Het is erg belangrijk dat de foto(‘s) van goede kwaliteit is/ zijn, de hoogste resolutie hebben en goed belicht zijn. Mensen, karakters en gezichten moeten vooral duidelijk zijn. Hoe beter de foto, hoe beter het portret wordt weerspiegeld. 

Foto’s voor tekenen kunnen naar mij worden gestuurd naar het volgende emailadres:
portretsylwia@gmail.com of via het contactformulier worden aangevraagd en dan de foto toevoegen via de optie: Bestand kiezen.

Graag in de beschrijving vermelden op welk formaat je de portrettekening wilt laten maken.

Als professionele portrettekenaar maak ik unieke en persoonlijke tekeningen van mensen, dieren en andere onderwerpen. Of je nu op zoek bent naar een portrettekening van jezelf, een familielid of je huisdier, ik sta voor je klaar om een prachtig kunstwerk te creëren dat je voor altijd kunt koesteren.

Als je bij mij een portrettekening aanvraagt, kan je ervan verzekerd zijn dat je een hoge kwaliteit kunstwerk krijgt. Ik werk met veel toewijding en zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat elk detail van de tekening tot in de perfectie wordt uitgewerkt. Bovendien kan je altijd contact met me opnemen om je wensen en ideeën te bespreken, zodat ik jouw visie op de tekening kan waarmaken.

Het aanvragen van een portrettekening is eenvoudig. Bezoek mijn facebookpagina of neem contact met me op via het contactformulier om je ideeën en wensen te bespreken. Ik zal je vervolgens een offerte sturen en zodra deze is goedgekeurd, begin ik met het creëren van jouw unieke en persoonlijke portrettekening. Je krijgt tussentijdse updates en hebt de mogelijkheid om feedback te geven om ervoor te zorgen dat de tekening aan jouw verwachtingen voldoet.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw portrettekening bij mij! Ik kijk er naar uit om samen met jou een prachtig kunstwerk te creëren.

Verzenden

Na het tekenen van het portret stuur ik een e-mail met mijn voltooide werk om te bevestigen of de klant tevreden is met de gemaakte tekening.
Zodra er een positief antwoord is gekomen kan de opdracht afgerond worden.

Na de laatste betaling te hebben gedaan + eventuele verzendkosten te hebben voldaan, stuur ik de portrettekening per post
(aangetekend pakket + track en trace) naar het opgegeven adres.

Wil je graag een proffesionele foto laten maken voor een portret tekening?

Kijk op deze fotografie site voor leuke tips!