Skip to content

Huisdier portret tekening

Zou jij dit ook graag willen laten maken? Zou jij graag een realistisch getekend zwart wit portret van je hond of ander huisdier of jezelf willen laten maken? Laat het me dan graag weten, neem dus even contact op en vraag vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden. Ik ontvang vaker berichten van mensen die een portret tekening van een huisdier willen laten maken. Mijn tekeningen op mijn website bestaan dan ook voornamelijk uit tekeningen die ik in opdracht heb gemaakt. Voor deze portretten gebruik ik dan ook altijd foto’s van het huisdier als voorbeeld.

Een huisdier portret tekening is altijd uniek

Elke tekening die ik maak is uniek. Afhankelijk van de groote en de soort opdracht neem ik altijd contact op om de mogelijkheden en de opleverdatum te bespreken. Een huisdier portret tekening is een super leuk idee om als cadeau te geven. Vaak kun je iemand heel erg blij maken met zo’n uniek cadeau.

Heb je interesse? Kijk dan snel even verder op de website voor de mogelijkheden om in contact te komen.

huisdier portret tekening