Skip to content

Portret tekenen van foto

portret tekening laten maken
portret tekening laten maken
foto portret tekening
foto portret tekening

 

 

 

 

Wil je graag een unieke portret tekening van een foto laten maken?

Als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van portret tekenen van foto van een familielid zoals een vader of moeder, een kind of een broer of zus, oom of tante etc. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik maak zeer gedetailleerde portret tekeningen op basis van een gestuurde foto.
Het portret tekenen van foto’s is best een uitdagende klus. Het begint met het maken van de juiste schetsen en de verhoudingen in het gezicht. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de kunst van het portret tekenen. Ik hou van portret tekenen van foto en doe het met heel veel passie. Hierdoor kan ik de tijd erin steken om te zorgen voor een fantastisch eind resultaat. Een portret tekening is toch vaak een fantastisch cadeau om te geven of om te krijgen natuurlijk. Door de jaren heen heb ik al heel veel mensen blij mogen maken met mijn portret tekeningen.

 

Wil je meer weten of ik voor jou ook een portret tekening kan maken?

Neem dan even vrijblijvend contact op. Stuur een bericht met je foto naar mijn email of stuur een bericht via het contactformulier.Het lijkt me super leuk om voor je aan de slag te gaan

.